Was jij ook afgelopen zaterdag bij Run With Hart in het Vondelpark? Na compleet doorweekt te zijn geregend in de ergste stortbui sinds tijden (denk: niet verder dan 1 meter voor je fiets kunnen kijken) vonden wij het awesome om met Kevin Hart te rennen!

Run With Hart

Juni vorig jaar speelde Kevin Hart een show in Boston (we hoeven niet meer uit te leggen dat hij een geweldige comedian is, right?) – hij wilde daar een stukje rennen, en vroeg zijn volgers via Twitter om hem te joinen. Zo begon Run With Hart: inmiddels een samenwerking met Nike om meer mensen aan het bewegen te krijgen. Iedereen kan namelijk bewegen, wat je gewicht, leeftijd, sekse, of afkomst ook is.

High Fives

En het was zo cool om te zien dat Kevin dat ook echt uitdroeg tijdens de run in Amsterdam. Bij zijn openingswoord zei hij het al: “I’m not leaving until every one of you has finished.” Kunnen mooie loze woorden zijn, maar toen wij in de achterhoede over de finish kwamen stond hij daar nog mooi om ons allebei te high-fiven (hoogtepuntje!).

Voor Tough Squad was het verder een heerlijke run: voor Jahmilla zelfs de eerste echt georganiseerde run waar ze aan meedeed. We kwamen het godzijdank droge rondje lekker door en genoten van de enthousiaste pacers van NRC, en alle badass dames die we tegenkwamen. Shout out naar de vrouw die voor ons in hotpants liep trouwens: buiten dat dat vrij stoer was in de kou werden we even afgeleid door je mesmerizing bil. En het was te gek om ook wat vrouwen met hijab tegen te komen! ‘All shapes and sizes’ werd echt waargemaakt, volgens mij heb ik nog nooit zo’n divers deelnemersveld gezien als bij deze run.

Tough Squad - Run With Hart

Ondanks de rommelige start een dikke thanks naar Nike voor het organiseren van deze top run. Het Ready Set Go boek dat we kregen bij de finish is trouwens fantastisch vormgegeven én heel nuttig. Wij zijn blij dat we ons bed uitgekomen zijn zaterdag (in tegenstelling tot sommige mannen die met ons mee zouden gaan), en zijn er volgende keer absolutely weer bij :muscle: ! Jij ook?

———
Squad Out.
peace

PS: Check ook nog even de aftermovie (dear Lord wat was dat een goeie speech):

Move with Hart

Samen kom je verder. Loop mee met de Nike+ Run Club voor je volgende stap in de hardloopwereld: nike.com/nrc

Posted by Nike+ Run Club on Thursday, February 11, 2016