Mocht je de geniale serie (/marketing truc) Margot vs Lily van Nike Women nog niet gezien hebben: je loopt gelukkig pas 1 aflevering achter.

De zussen Margot en Lily zijn in alles elkaars tegenpolen. Lily is super sportief en druk met haar eigen, goedlopende, online workout channel. Helaas staat daar tegenover dat ze een lichtelijk dood sociaal leven heeft. Margot daarentegen houdt meer van chips eten en Netflix kijken dan van sporten, en heeft een grote groep real life vrienden.

Margot vs Lily

Wedden?

Op oudejaarsavond gaan de zussen een weddenschap aan: Margot moet haar eigen workout channel starten op YouTube, Lily moet drie real-life vrienden maken. Wie haar doel als eerste bereikt, wint.

Margot vs Lily

Ondanks dat Margot vs Lily doorspekt is van Nike gear, heeft Nike het voor elkaar gekregen dat je vergeet dat je eigenlijk naar een ultra-uitgebreide reclame zit te kijken. En let’s face it, al die Nike outfit inspiratie is eigenlijk best fijn (ik heb al weer wat sneakers aan mijn verlanglijst toegevoegd).

De twee personages zijn precies zo geschreven dat je je eigenlijk niet in slechts één van hen herkent. Soms ben je net zo gemotiveerd en socially awkward als Lily; soms wil je net als Margot gewoon met vriendinnen en bakken met eten op bank hangen. De actrices en filmstijl houdt de mini-serie in het midden tussen een écht geproduceerde sitcom en een video blog.

Al met al heerlijk om elke week even te checken hoe het met de zussen en hun weddenschap staat. Kijk aflevering 2 nu hier, of meteen hieronder! Mocht je aflevering 1 gemist hebben, die is hier terug te kijken.

https://www.youtube.com/watch?v=0VxcXsoeI4g

We like it!

———
Squad Out.
peace