Het is weer zover, het is 14 februari. “Love is in the air, so I hold my breath until my face turns purple.” Deze dag is als commercieel ding verzonnen door – wie anders – de Amerikanen. Zodat wij natuurlijk lekker veel centjes uitgeven voor de persoon van wie we zoveel houden. En om mij natuurlijk weer super single te laten voelen, thank you very much!

Want hey, dit is al weer de zoveelste valentijnsdag waarbij er geen anoniem kaartje op m’n deurmat valt. (Krijgt trouwens iemand die in real life?!)

letter-mail-mailbox-postbox

Geen spannende date, geen bosje bloemen, ook geen doos bonbons. Al vind ik dat niet zo’n punt sinds ik toch geen liefhebber ben van chocola… (WHAT?  I know, ik ben vast de enige vrouw op de wereld die niet van chocola houdt. Al moet ik wel zeggen dat een stukje Tony’s Chocolonely er op z’n tijd zeker in gaat. Vooral die oranje met zeezout en caramel, daar ben je het vast wel met me eens.)

Maar ik dacht zo, ik ga het dit jaar anders doen. In plaats van hopeloos op zoek te gaan naar een Tom Hardy look-a-like die mijn valentijn wilt zijn. En geloof me, die zoektocht duurt ondertussen al een hele tijd. Een Ryan Gosling type zou trouwens ook niet verkeerd zijn. Die ik heb ik ook nog niet gevonden, dus als je er eentje tegen komt laat het me zeker weten.

bilan_602749983_north_607x

Ik zou natuurlijk ook gewoon met een paar single vriendinnen kunnen afspreken en onder het genot van een paar wijntjes haten op iedereen die so super lovey dovey happy in love is. Klinkt op dit moment als best een goed plan.

Maar nee, dit jaar vier ik valentijn met mijn one and only love: ETEN. Onze relatie vergaat vaak moeizaam, maar is er wel altijd. Als ik me goed voel en als ik me slecht voel. Ups en downs horen bij een gezonde relatie, right? Zo ontzettend gevarieerd en praat niet terug!
Na een break-up, als je iets te vieren hebt, na een avondje uit. Eten is daar.

.”I followed my heart and it let me to the fridge”

IMG_1980

Dus zet ik morgen op die mooie valentijns-zondagavond Crazy Stupid Love op, een van mijn favoriete romcoms (RYAN GOSLING LADIES!!!!!) en ga ik genieten van een goed bord pasta met  extra parmigiano en een rood wijntje (of meer). En hoop ik dat jij ook zeker valentijnsdag viert: verwend door je vriend/vriendin of lekker alleen. Show yourself some love!

Wat zijn jouw plannen?

———
Squad Out.
peace