Zie je nu al op tegen de komende (werk)week? Deze 10 Tough Squad geboden helpen je de week door komen.

1. Maak die afspraak die je steeds uitstelt

De huisarts, gynaecoloog, je huisbaas, de Belastingdienst: allemaal afspraken die je het liefst steeds laat zitten – maar waarbij het wel erg oplucht als je het weer geregeld hebt.

Death_to_stock_photography_Vibrant (2 of 10)

2. Daag jezelf uit om verder te gaan

Stel jezelf het doel om langer of verder te lopen, fietsen, rennen, zwemmen, yoga te doen. Mag ook vijf minuutjes zijn; maar overtref jezelf!

3. Bel die vriendin

Je weet wel: die ene vriendin waarvan je al een paar weken denkt “Oh ja, die moest ik nog bellen”. En het vervolgens steeds weer vergeet, tot een volgend onhandig moment. Bel haar!

4. Schrijf!

Pak een mooi boekje, en schrijf elke dag op waar je dankbaar voor bent. Bijvoorbeeld ‘s avonds in bed: een mooi moment om je te realiseren dat een dag die heel kut leek, toch ook wat mooie dingen heeft gebracht. Lees je lijstjes op dagen dat je je wat minder voelt weer even door.

5. Trakteer jezelf

Op iets lekkers, op een sauna bezoek, op een nieuwe outfit, op….

Death_to_stock_photography_Vibrant (10 of 10)

6. Ga die ene winkel in

Ga eens naar binnen bij die winkel waar je steeds langsfietst (omdat je er niet naar binnen durft, nooit tijd hebt op het moment dat je er langskomt). Wie weet wat voor treasures je daar vindt.

7. Neem een andere route

Neem eens een andere route naar huis of je werk deze week. Of een andere route voor je vaste hardlooprondje, je fietstocht(je) naar de supermarkt. Dat doorbreekt de sleur!

8. Zet je telefoon uit

Probeer voor het slapen gaan je telefoon gewoon uit te zetten. Of als je zoals Anneloes dan panisch wordt dat je een emergency oproep mist: zet ‘m op Do Not Disturb en leg ‘m weg. #proberenteltook

Death_to_stock_photography_Vibrant (7 of 10)

9. Plan me-time in

De week zit zo vol met werkafspraken, vriendinnen, sporten, het huishouden, dat je je op vrijdag bedenkt dat je geen moment voor jezelf gehad hebt. Als je agenda overloopt, plan dan ook wat tijd voor jezelf in. Gewoon om op de bank te zitten met een boek/Netflix/je kat.

10. Dans!

Shake that butt! In je huiskamer, in de club, op het station, in je hoofd, al is het maar 30 seconden. Het maakt niet uit. Bijvoorbeeld op dit nummer (en voor de mensen die Sean Paul niet kennen: dit blog is niet voor jou).

———
Squad Out.
peace