Op het moment dat ik dit schrijf is Jahmilla naar mij onderweg om morgenochtend samen door te reizen richting Zandvoort. En hebben mijn ouders net mijn schoonmoeder, na twee jaar, voor het eerst ontmoet. Ik heb misschien nét een wijntje teveel gedronken voor het eten, maar bedacht me op tijd dat dat niet zo handig was – want morgen gaan we dus de Zandvoort Circuit Run rennen!

Volgens mij is dit het slechtst dat ik ooit voorbereid ben geweest op een hardloop event. Ik heb geen idee hoe de route eruit ziet – ja, over het race circuit dus. Heb ook geen idee waar ik heen moet rijden. Heb een vaag idee wat voor weer het wordt, maar de kleding krijgen we toch van Odlo morgen (Team Odlo yes yes!). Dus eigenlijk hoef ik me ook daar niet druk over te maken. Ik bedacht me net gelukkig nog wel om mijn horloge even in de oplader te gooien. Telefoon opgeladen, schoenen mee, dan zijn we er wel toch?

eb9d84ac3272aca9deaee63a0c007061

Ik weet dat Jahmilla beter voorbereid is dan voor onze Kevin Hart run eind januari, maar toch is ze al twee weken een beetje nerveus. Je weet wel, dat je in de sportschool aan het hardlopen bent en de hele tijd je volgende race door je hoofd schiet. Maar we hebben er allebei heel veel zin in! Het enige wat we gaan doen is genieten. En finishen. Hoe laat, dat zien we morgen wel 😉 Zien we je daar? Go go go!

———
Squad Out.

peace

PS: Op de site van de organisatie kun je voor morgen een up to date weersverwachting vinden 🙂