De temperatuur stijgt, de terrasjes worden neergezet, de leren jackies komen uit de kast, bloemen staan volop in bloei, alle dames en heren ontwaken uit hun winterslaap, dagen worden langer en mensen kunnen weer glimlachen:

Death_to_stock_photography_Vibrant 5 of 10

Spring is here!

Jeeej! Wij van Tough Squad zijn heel blij dat de lente eindelijk begonnen is. Hier en daar zeker nog een regenbuitje, maar we kunnen niet klagen als het gaat over de afgelopen week. Jij heb vast ook in de zon gezeten? Was het niet bij dat nieuwe tentje, dan wel ergens in de tuin of op je balkon. En niet te spreken over je morning run in dit heerlijke weer. Want c’mon, er is toch niks beter dan naar buiten kijken en denken: oh yeah de zomer komt eraan!!

Dit zijn een paar tips & trics voor de komende maanden. We gaan je niet vertellen wat je moet doen natuurlijk; maar hopen zeker dat je er wat aan zult hebben.

1. Hou een voorjaarsschoonmaak

Pfffff, ja wij zijn ook geen schoonmaak-freaks maar het moet toch gebeuren! Stofzuigen, afwassen, dweilen, afstoffen. Gooi die ramen open en laat de frisse lucht naar binnen. En denk maar zo, ‘een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’.

Death_to_stock_photography_Vibrant (1 of 10

2. Proefles

Ben je een echte hardloopster maar heb je altijd willen weten hoe het is om te kickboxen? Ga het doen! Die dansles die je altijd al een keer had willen doen? Aquagymmen met wat oudere vrouwen? Buikdansen op arabische muziek? Probeer een proeflesje uit, meestal zijn die ook nog eens gratis.

3. Vooruit, niet achteruit

Heb je afgelopen winter toch niet je plannen waar kunnen maken, heb je je heerlijk ‘laten gaan’ met kerst? No problem, wees niet hard voor jezelf. Kijk nooit achterom. Leer van de dingen die je meemaakt en neem die lessen mee voor in de toekomst. Dus als je tante vraagt of je nog een stuk home-made cheesecake wil, zeg dan zeker ja – want die kans moet je nooit laten liggen.

photo-1432461275804-75cd4f20951b

4. Flirten

Kijk, flirten is niet voor iedereen weggelegd. Zo begin ik rare dingen te zeggen als ik ook maar een poging doe tot flirten naar een leuke jongen. Niet echt mijn ding dus die openingszinnen en flirtpogingen. Dus flirt met een leuke lach of met een knipoog als je dat charmant kan. Je kan natuurlijk ook nog steeds flirten met je vriend of vriendin! De lente is immers het seizoen van the birds and the bees 😉

5. Rustig aan

Neem rust voordat je echt op bent. Dus heb je al een vakantie geboekt en denk je, ‘nou voor die tijd kan ik mezelf nog wel kapot werken’? Doe dit niet! Of denk je ‘oh, na die lange dag ik plan nog wel een hele avond vol met nog meer afspraken?’ Nee, nee, nee!! That’s not the way to go. Je bent geen robot maar een mens.

Death_to_stock_photography_Vibrant(6 of 10)

6. Wees aardig

Ben je ‘s ochtends altijd een draak in de trein als iemand naast je komt zitten en iets aan je vraagt? Geef diegene dan aardig antwoord. Probeer gewoon een week wat aardiger te zijn dan normaal. Dus zeg iets meer alsjeblieft & dankjewel. Geloof me, aan het eind van de week heb je zoveel positieve vibes teruggekregen.

7. Trapped in the closet

Die miskoopjes van afgelopen winter die je toch never nooit meer gaat dragen. Hup weg ermee. Of dat shirt waar een gaatje in zit maar waar je geen afscheid van kunt nemen, let it go. Elsa van Frozen heeft het zo mooi verwoord. Tijdens het detoxen van je kledingkast kun je ook alles nog een keer passen om te kijken of het toch nog wel zo fabulous staat. Met een leuke playlist aan en/of feedback van je girl squad. Maak plaats voor de zomer in je kast.

Death_to_stock_photography_Vibrant (3 of 10

8. Gevoel

Ga op je gevoel af, vertrouw wat meer op dat onderbuikgevoel. Voelt het goed? Ga er dan voor! Maar als je lichaam zegt dat je het niet moet doen, volg dat dan ook. Lees ook nog even dit stuk.

9. Foto’s

Nu alles weer in bloei staat, er overal weer groen te vinden is en het zonnetje het perfecte licht geeft. Pak dan je camera of iPhone en ga er op los. Ben je liever van de selfies? Ook prima, want dan kan je meteen je nieuwe zonnebril vastleggen op beeld.

photo-1455758662748-ce95345b13c6

10. Bloemen

Verwen jezelf met een bosje bloemen, tulpen, rozen, margrietjes, hyacinten. Daarmee haal je de lente echt naar binnen en word je sowieso vrolijk als je ernaar kijkt!

———
Squad Out.
peace