Het is zomer in Nederland: de scholen zijn uit, op veel kantoren gebeurt vrijwel niets meer. Dagen draaien om buiten van de zon en drankjes genieten met vrienden, naar het strand gaan, en je vooral rustig houden vanwege de hitte. (Ok, en verder gaat het gewone werkende leven natuurlijk ook gewoon door.)

Bij Tough Squad gaan we ook even op een tropenrooster. Wij zijn de komende twee weken op vakantie! En dat betekent het land uit met hardloop- en SUP-spullen, bikini’s en zomerjurkjes in de auto en genieten van eten, drinken, dutjes, zwemmen en lange warme zomeravonden. Vanaf 8 augustus zijn we weer bij je terug.

Weet je niet wat je zonder ons moet de komende weken? Wees niet getreurd; hou onze Facebook in de gaten voor de highlights van de afgelopen maanden. Kan je die op je gemak nog eens teruglezen. En wie weet veroorzaakt de zon wel een stroom aan inspiratie bij ons, en verrassen we je toch nog zo nu en dan met een nieuw stuk. Tot snel!

———
Squad Out.

PS: Heb jij nog #GoedeVoorGame-ens gemaakt voor deze zomer?