READING

Color me confident // Positieve kleurplaten

Color me confident // Positieve kleurplaten

Misschien is de zomer bij uitstek een tijd om je terug te wanen in je kindertijd. We deden dat al een beetje met onze springtouw workout van vorige week. Vandaag werden we geïnspireerd door het uitgebreid kunnen tekenen en kleuren toen we kleiner waren – een talent dat wij in ieder geval als volwassenen verleerd zijn. En wat inmiddels, we know, en flinke en langdurende hype is de mindfulness-trend. Kleurplaten voor volwassenen.

Positieve kleurplaten

Meestal zijn dit van die extreem gedetailleerde bloemen, abstracte doodles of mandala’s. Maar wij dachten, er moeten toch ook kleurplaten bestaan die je meteen een wat positievere vibe over jezelf geven terwijl je met je stiften of potloden aan de slag gaat. Vandaar dat we vandaag vier kleurplaten voor je gevonden hebben die óók nog passen bij de body positive posts van onze maandagen, allebei van Valentina Design. Positieve kleurplaten dus – die je niet alleen laten ontspannen, maar ook wat zelfvertrouwen geven. Tikkeltje sufjes, tikkeltje “is dit niet meer iets voor mijn moeder”, maar toch stiekem wel leuk, relaxed en ongecompliceerd. Which we like. Enjoy!

follow your heart

serveimage-2

serveimage

———
Squad Out.
peace

PS: Het liefst hadden we kleurplaten gehad van allemaal heerlijk verschillende (naakte?) vrouwen. Lekker thunder thighs inkleuren enzo. Die hebben we helaas niet kunnen vinden, en ons tekentalent reikt dus niet heel ver meer. Mocht je je geroepen voelen om je te storten op het creëren van zo’n kleurplaat, laat het weten!


RELATED POST

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
KNOW US BETTER