Winnen // CrossFit met Tough Squad

We omschrijven onszelf niet als #fitgirls (ik voel me ten eerste geen girl), en misschien hebben we daarom ook nog nooit deelgenomen aan wat inmiddels toch wel dé fitness hype is van de laatste tijd: crossfit. We liken altijd trouw de foto’s van heren die op hoge blokken springen vanuit stilstand, van dames die losgaan met gigantische touwen, van vriendinnen die driftig vrachtwagenbanden aan het omrollen zijn. Maar zelf meedoen? Nope.

Voor mij heeft het toch ook te maken met een recalcitrante reactie op autoriteit – om diezelfde reden was ik als kind niet bepaald goed met teamsporten. Oh, jij gaat me nu vertellen dat ik iets moet doen wat in mijn ogen belachelijk dan wel nutteloos is? Toch niet, vriend(in). Ik kan niet tegen trainers die me opdragen om vreemde oefeningen te doen, hoe erg die ook op ‘natuurlijke’ bewegingen gebaseerd zijn, en stiekem haat ik het om echt kapot te gaan tijdens het sporten (hey, ik ben een duurloper, geen sprinter). Mij zie je dus niet snel met een vriendin al kruiwagend over straat lopen of circuitjes uitvoeren die voor 90% uit burpees bestaan.

img_0091

Anita Active

Toch hebben we ons nu laten verleiden om wél een keer aan crossfit te doen, en wel via een CrossFit training (en meer!) van Anita Active. Voordat je denkt dat we betaald worden door Anita om het steeds over ze te hebben: dat is niet zo. Wel zijn we heel enthousiast over hun sportbh’s, en hebben ze ons vorige keer echt fantastisch verrast met de boksles van Christina Hammer. Met die track record durven we een keer crossfitten wel aan 😉 Op 26 oktober a.s. wagen we ons dus aan een crossfit trainingsmiddag bij Crossfit Zeeburg in Amsterdam – conveniently bij ons in de buurt. Wie weet dat zij ons kunnen overtuigen wat voor fantastische sport dit is?

Winnen!

Wil jij op 26 oktober van 15.00-18.00u met ons mee? Like onze pagina en deel onze post op Facebook vóór 16 oktober om kans te maken getuige te zijn van onze vuurdoop, en natuurlijk zelf mee te doen – incl. goodies! Winnaars krijgen op 16 oktober bericht.

———
Squad Out.peace


RELATED POST

 1. joyce pots

  27 september

  wat een super leuk evenement!! ik ben (NOG) niet van crossfit
  maar hardlopen en krachttraining zitten al wel in mijn pakket
  dus super leuk om hierbij aanwezig te mogen zijn

 2. Dit lijkt me echt een leuk event om met jullie aan mee te mogen doen mijn fingers are crossed!!

 3. Lijkt me echt super tof!!!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INSTAGRAM
KNOW US BETTER