Lieve Tough Squad lezers, lovers en anderen,

We zullen maar meteen met het pijnlijke nieuws beginnen: Tough Squad gaat even op pauze.

Dat komt niet omdat we niet meer geloven in ons platform. Wat wel meespeelt is dat wij, Jahmilla en Anneloes, op dit moment veel andere dingen aan ons hoofd hebben die we niet zo makkelijk even op pauze kunnen zetten.

Zoals je ongetwijfeld al gemerkt hebt zijn er de afgelopen maanden weinig posts bijgekomen. En we houden er eigenlijk helemaal niet van om dingen half te doen. Daarom hebben we besloten om Tough Squad dan maar even niet te doen, en het weer op te pakken wanneer we daar allebei tijd en ruimte voor hebben. We zijn er van overtuigd dat dat moment zich in 2017 wel weer aandient!

Dus for now: we love you all, and we hope you all love yourselves just as much. Because you’re badasses :heart:

Liefs,

Anneloes en Jahmilla

———
Squad Out.