Telefoonvrije momenten zijn belangrijk, maar onze iPhones zijn toch wel echt onmisbaar in ons leven. Vandaag Jahmilla’s favoriete apps (ook voor Android).

1. Down dog (Helaas voor de Android gebruikers, Alleen iOS)

favoriete apps down dog

Wat ik heel handig vind aan deze vinyasa yoga app is dat ‘ie makkelijk te gebruiken is. Je kunt het in je slaap- of woonkamer doen: je hoeft alleen aan te geven wat je niveau is, muziek voorkeur en hoe lang je wilt dat de oefeningen duren. Adrienne Kimberley, de bedenker van de app, leidt je met haar rustige stem door alles heen.

2. Buzzfeed (iOS & Android)

favoriete apps buzzfeed

De Buzz die je wilt lezen: trending topics, quizzen, entertainment, health en lifestyle. Op die vriendin aan het wachten die altijd te laat is? Open deze app en ineens leek dat kwartiertje wachten niet zo lang meer. Ik denk dat ik per dag wel minstens een half uur op Buzzfeed doorbreng…

3. Lollicam (iOS & Android)

favoriete apps lollicam

Wat is het leven nou zonder lolletje? Maak met Lollicam heel makkelijk van die leuke sticker GIF-jes die je naar je vrienden kan sturen, of op Instagram kunt zetten. Ze hebben ongeveer 100 verschillende stickers. Ik ben echt fan!

4. 7 Minute Workout (iOS & Android)

favoriete apps seven minute workout

favoriete apps 7 minute workout

In een mensenleven stelt 7 minuten niks voor. Maar stel je zou elke dag 7 minuten deze app gebruiken, dan ga je er zeker op vooruit. Ik doe de 7 minute workout dan ook voor ik ‘s ochtends onder de douche spring, om even snel wakker te worden. Of als warming-up voor het hardlopen.

5. 22 tracks (iOS & Android)

favoriete apps 22 tracks

Even geen idee wat voor muziek je op moet zetten? 22tracks helpt je. Er zijn curatoren uit Amsterdam, Brussel, Londen en Parijs. Daarna kies je een genre en elk genre heeft zn eigen DJ’s die weer voor jou de beste tracks hebben geselecteerd. Ik hou echt van veel muziekstromingen dus kan zo switchen tussen Techno, Alternative, House, Hiphop, Reggae/Dancehall of Soul. Tijdens het sporten heb ik dan ook altijd 22tracks op staan.

———
Squad Out.
peace