Dit weekend had ik een moeder-dochter date. Wat inhield dat ik als VIP naar de huishoudbeurs ging! Oh yeah! (Thanks mam) Heerlijk met allemaal huisvrouwen uit het hele land in de RAI gepropt.

Ik denk dat er twee meningen zijn als het om de huishoudbeurs gaat: je vindt het echt afschuwelijk, of je houdt ervan. Ik hoor bij de laatste categorie.

Helaas kreeg ik de laatste keer dat ik er was een paniekaanval midden in de drukste hal. Ik was dan ook een beetje bang dat dit dit jaar weer zou gebeuren…

huishoudbeurs

De moed zakte me dan ook in de schoen toen ik me bij aankomst realiseerde hoe massaal het was. Bus na bus kwam aangereden, oh god en die trolleys! On-ein-dig veel trolleys gewoon. Gelukkig stond er een stand met Nescafé Dolce Gusto voor de ingang – die dubbele espresso kon ik goed gebruiken.

IMG_4592[1]

Ik was ready for the day! Stappenteller aan, want ik was natuurlijk super benieuwd hoeveel ik er in die paar uurtjes binnen zou lopen. VIPbandje om en gaan met die banaan! De Happy & Healthy hal trok mij het meeste aan. Ik was dan ook blij dat er een gratis cursus hoelahoopen werd gegeven, since I suck at hoolahooping.

huishoudbeurs

Gezond en gelukkig?

Vegan tortilla chips gemaakt van courgette, paprika en lijnzaad werd mij aangeboden door Tribest Europe. Tja, wat ik daar van vond? Het enige wat ik daarover ga zeggen is dit: als iemand je dat ooit aanbiedt, ontvriend diegene dan onmiddelijk. Mensen met slechte smaak zijn nooit te vertrouwen.
Natuurlijk ontbrak in de Happy & Healthy hal de quinoa stand niet, grappig wel dat het de drukste stand was. Ik had toch echt gedacht dat deze hele hype nu wel een keertje over was.

Nadat ik helemaal ‘happy en healthy’ was ben ik toch de ‘unhappy en unhealty’ hal op gaan zoeken. Het uitproberen van de nieuwste alcoholische drankjes dan maar. Oftewel, shots shots shots, shots, shots, shots, shots, shots, shots!!

huishoudbeurs

huishoudbeurs

Stroopwafellikeur, boswandeling, canei, dropshot, prosecco en natuurlijk elke huisvrouw haar lievelings: licor 43. Je begrijpt natuurlijk wel dat mijn moeder en ik na 2 rondjes van alles een beetje aangeschoten waren, maar de happa’s van Mora saved us. Favoriet  tomaat en mozarella hadden ze niet, maar de champignon met broccoli was verrassend lekker. Ook het coonbroodje heb ik met liefde opgegeten.

huishoudbeurs

Met de tijd mee

Ik had gedacht dat ik als nieuwe vegetarische eter geen lekkere dingen kon vinden om te eten op de huishoudbeurs. Maar met de Nakd bars en de Vivera stand was ik heel erg blij! Ook hadden ze een nieuw idee voor in de keuken, in plaats van de gezonde variant courgetti, kreeg je taughetti! Lauwwarme taugé (wel nog knapperig) met een tomaten salsa erop.
Zeker het proberen waard!!

IMG_4571[1]

Wat ik van de huishoudbeurs 2016 vond? Ge-Wel-Dug. Met goodiebag op zak en met de stappenteller op 9936 vond ik het een geslaagde (sportieve) zaterdag. Hoewel de alcohol dat misschien een klein beetje teniet gedaan heeft 😉
Hoe was jullie weekend?

———
Squad Out.
peace