We zijn alweer over de helft! Er is weer een kersverse aflevering van de 8-delige Margot vs Lily serie van Nike Women. Klik door voor Margot vs Lily Episode 5.

De zussen Margot en Lily zijn in alles elkaars tegenpolen. Lily is super sportief en druk met haar eigen, goedlopende, online workout channel. Helaas staat daar tegenover dat ze een lichtelijk dood sociaal leven heeft. Margot daarentegen houdt meer van chips eten en Netflix kijken dan van sporten, en heeft een grote groep real life vrienden.

margot vs lily episode 5

Wedden?

Op oudejaarsavond gaan de zussen een weddenschap aan: Margot moet haar eigen workout channel starten op YouTube, Lily moet drie real-life vrienden maken. Wie haar doel als eerste bereikt, wint.

Hoewel het er in de vorige aflevering op begon te lijken dat Margot ruimschoots op kop liep, lijkt het er nu op dat Lily toch ook aan een inhaalslag bezig is. En dat allemaal met de gezonde dosis zelfspot die we gewend zijn van de eerdere afleveringen.

https://youtu.be/3UMNHEIIM6E

———
Squad Out.
peace