Dus, ik ben al een tijdje met een tikkend bommetje rond aan het lopen. En het werd hoog eens tijd dat ik die liet ontploffen: ik ben die hele face-swap hype echt zat. De bom barstte vanochtend toen ik door Instagram scrolde en serieus iemand zag die zijn gezicht aan het swappen was met zijn hond! Ik vond het al te ver gaan toen ik zag dat volwassen mannen hun gezicht aan het ‘swappen’ waren met hun kinderen.

Ccjvgn8XEAIzkYj

CcsBJKuUcAAbk_r

Doordraven

C’mon people, we get it, okay. Heel erg grappig als je vroeger via Facebook wel eens op van die sites kwam waar je dan kon zien hoe je toekomstige kind eruit kwam te zien als je een foto van jou en je vriend uploadde. Ik moet zeggen dat ik zelf daar ook zeker eens gebruik van maakte. Want ik moest natuurlijk wel weten hoe de liefdesbaby van Justin Timberlake en mij eruit zou zien. Maar nu dat de hele app wereld aan het ontploffen is, en mensen van stommiteit niet meer weten wat ze moeten verzinnen…

“Yay, laten we een app verzinnen dat je elkaars gezicht kan swappen!” Ik hoor zo een leuk ventje het ergens in Silicon Valley zeggen. En ka-ching, die gast is waarschijnlijk nu multimiljonair door dit idee dat Snapchat van hem heeft gekocht. Shit, waarom ben ik niet met zo’n idee gekomen 🙁

CcdszvIWoAAWthg

CceJh0YWEAEmrDD

CceyI_FW8AISdB1

CcQJkTFXEAAM3Lo

Waar houdt het op?

Ik hoop dat deze hele faceswap ongein heel gauw ophoudt, want eerlijk? Niemand ligt hier nou echt dubbel om. Het is niet alsof iemand me zo een plaatje laat zien en ik niettttt meer bij kom van het lachen..
En ik hou echt van lachen maar laat er snel een nieuwe hype komen zodat de faceswape hype voorbij kan waaien.

———
Squad Out.
peace