Ok, ik heb de surfplank die ik op het oog heb nog niet aangeschaft. En ik heb al twee wetsuits in mijn berging liggen. Maar Nike heeft een nieuwe collectie Hurley surf-style activewear en dagelijkse kleding op de markt gebracht. En nu MOET ik deze wetsuits hebben, want kijk nou:

 

Als meisje dat jaren geleden zichzelf omgeschoold heeft van couch potato naar windsurfer (dit was nog voor het hardlopen) ging mijn hart hier sneller van kloppen. Want al heb ik al een full wetsuit, en heb ik in Nederland bar weinig aan een wetsuit zonder pijpen: look at how pretty they are! Dit zou zeker niet misstaan op de SUPplank die ook nog op mijn verlanglijstje staat 😉

Eindelijk eens wat anders dan zwart. Net als de pakken van Roxy X Cynthia Rowley, trouwens, van een paar jaar geleden. Die vond ik ook ultra awesome.

 

Behalve pretty zijn deze Nike pakken ook nog eens functioneel. De Nike Hurley wetsuits hebben naadloze peddelzones en zijn gemaakt van flexibel Exoflex materiaal voor lichte bedekking waarin je warm en comfortabel bent en vrij kunt bewegen.

  • Dikte van 2 mm zorgt voor warmte en bescherming tegen de wind
  • Platte naden die zacht aanvoelen op je huid
  • Nauwsluitende manchetten voor minder omvang
  • Ritssluiting aan de voorkant voor eenvoudig aan- en uittrekken

 

 

Als iemand mijn verjaardag nog vergeten was dit jaar: één van deze pakken zou een mooi goedmakertje zijn. Je weet me te vinden 😉

———
Squad Out.
peace