Hè hè, eindelijk thuis na een heerlijke dag! Gisteravond bij Anneloes blijven slapen zodat we samen vanochtend naar Zandvoort konden rijden. Om 8:45 ging dan ook de wekker, goed ontbeten, lekker espressotje erbij. En toen zijn we samen de auto ingestapt. De navigatie stuurde ons half Haarlem door, dus we hebben zelfs een beetje sightseeing gedaan op de zondagochtend 😉

1-Campagnebeeld_zandvoort_circuit_run_1200x800

Team Odlo

We renden mee met het Odlo Team, samen met bloggers Mari , Gaby, AndreaManon , Kirsten , Patricia, en nog een paar mensen van Odlo zelf. Super gezellig, tot het zonnetje dat een beetje scheen verdween en het begon met miezeren. Bah bah bah, koude handen, stress om mascara die gaat uitlopen (ik hoor je denken, waterproof?! Maar ik krijg dat dus nooit van m’n gezicht). En of ons jasje wel goed regenproof was (Check! dat was ie zeker). Anneloes en ik hadden afgesproken om gewoon heel veel plezier te hebben, dus druk maken om een PR was gelukkig niet aan de orde.

IMG_4892[1]

And that’s what we did! Wat heb ik heerlijk gerend, ondanks dat het parcours best veel heuvels had, en the shitty weather, vond ik het top gaan. Enorme blunder wel, mijn Nike hardloophorloge die stond op miles, in plaats van km. Dus toen ik af en toe naar mijn horloge keek, schrok ik zo erg dat ik in paniek aan Anneloes vroeg hoe ver we waren. Was het serieus pas 1 KM, zoals mijn horloge aangaf?! Ik dacht stiekem dat Anneloes steeds tegen me loog over de afstand en verzon dat we niet ver meer moesten, haha.

IMG_4884[1]

Zelfs het eindsprintje naar de finish ging me goed af, ik was niet helemaal buiten adem en rende nog snel iemand voor bij .. Ohhh yeahhh!! Dat geeft toch echt een kick. En toen was het moment daar: mijn eerste echte race bling was in the pocket!

De Zandvoort Circuit Run

Over de organisatie waren we ook te spreken! We konden, omdat we met Odlo renden, gebruik maken van aparte kleedkamers en de Runners World Lounge. Dat was zeker wel lekker, en ruimte genoeg om bij te praten met bekenden. Alles was goed te vinden, de parkeerkaart was geregeld, de Odlo outfitjes waren mooi – allemaal prima. Het enige wat we een beetje onhandig vonden was dat we, toen we netjes om 14.15 bij de auto waren om weg te mogen rijden, we nog 30min over een stukje van 100 meter gedaan hebben. Maar goed, lekker in de auto met een goed muziekje was dat ook nog wel door te komen :). Volgende keer misschien toch maar met het OV… In ieder geval zijn we er volgende keer zeker weer bij! Ren jij ‘m dan met ons?

———
Squad Out.peace