Alweer eventjes geleden dat ik jullie op de hoogte heb gehouden van alles en nog wat waar ik mee bezig ben. Een nieuwe baan, en alle stress en spanning die daar bij komt kijken. De aanslagen in Brussel, en natuurlijk de bommelding op mijn eigen werk. En bij dit alles had ik ook nog een weekendje weg gepland naar België met pasen.
Jij herkent dit vast ook wel, so many things so little time! En nog niet eens gesproken over waar ik de tijd vandaan zou moeten halen om te gaan hardlopen, terwijl je er zo naar uitkijkt om even alles van je af te rennen.

Paasweek

Maar pasen kwam er natuurlijk aan, en als ik zeg pasen, denk jij natuurlijk… Paaseitjes!! En ik heb het geweten hoor, voor iemand die niet echt gek is op chocola, heb ik toch verdomd veel paaseitjes gegeten. Het begon thuis al toen mijn moeder langskwam met een zakje. Daar al een aantal van opgegeten, want om de een of andere reden ben ik altijd zo nieuwsgierig wat er onder elk zilverpapiertje zit. Al valt meestal de helft toch tegen. Zelfs op werk werd ik verwend met een zakje van die choco eitjes, en hoppa daar gingen er weer een paar naar binnen.

Paaseieren+700

Eén ei is geen ei

Mijn paasweekend heb ik heerlijk in Genk doorgebracht – niet met een T maar met een K – net over de grens bij Valkenswaard. Met 3 vriendinnen in een stacaravan (op de plaatjes leek het allemaal net iets luxer en groter dan we aantroffen) op vakantiepark Hengelhoef. Natuurlijk de nodige blunders ook weer mee gemaakt, want wie zet de kachel ‘s nachts uit? Ja dat was ik dus weer, jullie waren me bijna verloren aan de vrieskou. Maar hey, dat zijn van die dingen die je tijdens zo een weekend weer dichter bij elkaar brengt. Al hadden we wel dubbele dekbedden nodig om weer op lichaamstempratuur te komen.

Het vakantiepark hadden we speciaal uitgekozen om het subtropisch zwembad. Zo hadden we een beetje het zomergevoel. En of ik bikiniproof was? Hell yeah, I have put on my bikini and… I was ready. Tijdens mijn tripje heb ik heerlijk genoten van al het lekkers wat Belgie ons te bieden had.

DSC01074
Thank god voor de Carrefour!!
DSC01071
Kun je zien dat ik van vers brood hou?

IMG_5029[1]
Terrine van kreeft, jummie
IMG_5016[1]
Belgisch blond? Yes please

Het hele weekend heerlijk gegeten, en natuurlijk de lokale biertjes gedronken. Met een leeg hoofd en een volle maag keerde ik maandag weer terug naar Amsterdam.

Rokjesdagloop

Deze week ben ik ook nog Italiaans gaan eten met Anneloes en Charisma, I just call it a ‘meeting’ 😉 En kunnen we jullie vertellen dat wij met z’n 3en aankomende zondag mee doen aan de Rokjesdagloop. We spelen niet in de nieuwe film met Lieke van Lexmond, al komt zij de run wel feestelijk openen. Ben benieuwd of ze ook mee rent. Om nou mee te rennen in een rokje vind ik voor mij niet helemaal mijn ding – hardlopen hoeft niet nog zo’n stereotype “vrouwelijk tintje” erbij voor mij. Gelukkig is een rokje niet verplicht. Wij rennen zondag gewoon in onze leggings (of shortjes, want het wordt warm!) de 5km om de lente in Amsterdam te duiden. Wie van jullie zien wij daar?

7285f8ec197195296110899118ae0a72_f155

De klok is een uurtje vooruit, bloemetjes komen uit, de tempratuur stijgt, mensen kijken weer wat vrolijker. Ik vind het heerlijk om eindelijk mijn leren jack uit de kast te halen, ik kijk daar elk jaar naar uit. Weg dikke winterjas, sweater eronder, sjaal om mijn nek en ik ben klaar voor de lente.

Waar kijken jullie op dit moment erg naar uit?

———
Squad Out.
peace