Ik loop al een paar weken rond met het gevoel dat ik me zo loos voel. Inspiratieloos, futloos, vriendloos, werkloos. Gewoon alles is even loos. Het staat zeg maar net als je bankrekening even in de min. Ik praat er wel over met mensen en die zeggen dat het wel goed komt, maar soms kan je dat zelf nog net even niet inzien.

Inspiratieloos

Sinds ik dit blog ben begonnen met een van de coolste vrouwen ever (aka Anneloes) had ik super veel inspiratie. Zelf vind ik dat ik ook best wel creatief ben, maar op dit moment komt er gewoon niks uit. Alles wat ik bedenk is  niet goed genoeg. En dat is natuurlijk onzin, dat weet ik zelf ook wel; maar het is gewoon even allemaal KUT. Alsof ik in een Super Mario level ben waar ik niet verder kom, en hoe vaak ik het ook probeer, het game over scherm vertelt me gewoon: “you failed!”. Dus elke poging om iets leuks te posten, eindigt dan ook in de backspace knop indrukken en de laptop dichtgooien.

IMG_2831_edited

Als de inspiratie niet vanzelf komt, dan moet je het maar aan Google vragen. Dus dat deed ik, en kreeg er wel wat ideetjes van, maar spraakwater bleef uit. Wat ik wel ineens bedacht is dat ik dit gewoon heel graag wou delen.

Fit & Fut

‘Liever lui dan moe’ zou ik eigenlijk ergens op mijn lichaam moeten tatoeëren. Want ik hou van bewegen, lekker zweten, longen uit je lijf rennen. Maar als ik gewoon heel eerlijk moet zijn, ben ik gewoon echt een heerlijk lui mens. Ik vind dat niet erg, vind het juist oke dat ik zo kan genieten van beide. Je weet wel, dat momentje dat je op de bank zit en denkt, zal ik even een uurtje sporten? Maar je dan toch Netflix aan zet. Ik voel me daar nou nooit schuldig over, thank God.

Dof, drassig, druilerig, hangerig, slap, sloom zijn definities van futloos. En dat klinkt allemaal als karaktereigenschappen van Snorlax. Voor degene die te jong of te oud zijn om te weten wie dat is: hij is de slapende pokémon die alleen wakker wordt om te eten. I kind of feel like him. Maar wat gaat mij uit deze futloze periode halen?

Ligt het aan het wisselende weer? Ben ik toe aan wat zonnestralen, of misschien een relax vakantie? Ik denk dat jullie samen met mij ook wel echt zitten te wachten op die warme zomeravonden die er nu aan komen. Veel buiten te zijn, het water op of ingaan, lange stukken fietsen, dansen op festivals. Kan niet wachten op deze outdoor activities!!

IMG_2858_edited

Single pringle & ready to mingle

Alleen zijn sucks. Zo, dat is eruit. Ik als alleenstaande 26-jarige vrouw heb genoten van de afgelopen paar jaren doen waar ik zin in had, maar vind het nu wel tijd voor een vriend… Gewoon een knuffel op z’n tijd waarbij alleen al het ruiken van elkaars geur je gelukkig maakt, iemand die naar je luistert en waar je diepe gesprekken mee kunt voeren tot laat in de nacht, en die je gewoon alle hoeken van de kamer kan laten zien en de volgende ochtend een ontbijtje voor je klaar maakt.

I don’t need a man to make it happen

I get off being free

I dont need a man to make me feel good

I get off doing my thing

I dont need a ring around my finger

To make me feel complete

Dit mooie stukje tekst komt je vast wel bekend voor van de pussycat dolls. En ik voel de lyrics, want in mijn vorig leven was ik part of the group (FYI). En ik heb ook niemand echttt nodig, maar alleen is ook maar alleen. Als je zelf ongelukkig bent, zal je dat ook zijn in een relatie. Dit is natuurlijk sprekend vanuit mijn eigen ervaringen. Single zijn is echt niks slechts, maar nu ik richting de 30 ga, en de ‘iedereen om mij heen’ is al verliefd, verloofd, getrouwd en heeft kinderen, voel ik me dus super vriendloos.

Sing it girl

”Work work work work work work, he said me haffi,  work work work work work work” zoals the bajan superster Rihanna zingt. En ja, het wordt nu wel een keertje tijd dat iedereen de lyrics opzoekt en het goed gaat zingen.

“Werk werk werk werk werk werk” is wat ik niet heb op dit moment en zit ik dus met een hoop vrije tijd. En dan moet je die vrije tijd toch goed besteden en op zoek gaan naar een baan. Maar hoe ik het voor elkaar krijg om in de afgelopen tijd maar een paar sollicitaties te versturen? Ik weet het echt niet! Wat ik wel weet dat ik de motivatie dus niet heb op dit moment. Maar wel dus heel veel vrije tijd om na te denken over van alles en nog wat.

IMG_2866_edited

En dan denk ik dat ik therapeutisch gezien tot een mooi slot ben gekomen. En realiseer dat ik in een soort dipje zit met negatieve schakels en die moet doorbreken door eentje op te lossen. Ben best benieuwd of jullie ook wel eens in zo een situatie gezeten hebben? Wanneer vond jij alles gewoon even KUT? En wat heb je toen gedaan? Tell me!

 ———
Squad Out.
peace