Om de een of andere reden maak ik op zaterdag altijd de meest gekke dingen mee. Nu moet ik zeggen dat werken in de horeca hier natuurlijk ook wel aan bijdraagt. Want in plaats van lekker op de bank het nieuwe seizoen van Orange is the New Black te bingen of mezelf te trakteren op wat gin-tonics. Stond ik dus ‘vodkatjes (red)bull’ en ‘jackies-cola’ in te schenken.

Tot er een certain gentleman, voor mijn bar stond. Knappe man dat zeker wel, ik schatte 1.85, bruin haar, mooie ogen, baardgroei en een beeeeetje dronken!! Hij gaf me een halve knipoog en vroeg of hij hij 3 bwierrrrrr, 2 shotjes vodddkaahhh en een baaaaco mocht. Nou had ik zelf al een beetje ingeschat dat hij misschien niet meer moest drinken. Maar dacht ik mats hem deze keer, en gun ‘the dude’ zijn drankjes. Hij stond nog recht en was verstaanbaar.

image

Tot ik zijn drankjes neerzette, hij mijn hand wou vastpakken en zijn baaaaco omgooide, wat resulteerde in dat zijn shotjes nu ook vol met bacardi-cola zaten en het meisje naast hem kletsnat was. Nou vind ik dat soort dingen nogal vermoeiend. Maar hey, ongelukjes kunnen gebeuren. Hij bood me hierop wel 100x zijn excuses aan.

“Sorry, sorry, sorry, sorry”! “Geef me je nummer dan ga ik het goed met je maken, je gaat er geen spijt van krijgen.”

Ik gaf hem snel de ‘nee sorry, ik heb een vriend’ smoes. Nu is dat op dit moment helemaal geen smoes, en ben ik echt super heppie de peppie in love. Maar wat is de “nee sorry, ik heb een vriend(in)” heerlijk om te gebruiken, toch? Voor alle momenten dat je geen zin hebt om uit te leggen waarom je je nummer niet wilt geven, is dat de perfecte smoes. Hoe stom het ook is dat ‘Ik wil niet’ geen goede reden is. Want het lijkt of mannen tegenwoordig het woord NEE, gewoon weg niet willen accepteren. Je zou ze bijna je nummer willen geven zodat je ze tijdens een half uur durend gesprek kan uitleggen dat nee gewoon weg nee is. That certain gentleman pakte eindelijk zijn drankjes en liep weg.

Ik hoopte van hem af te zijn maar ineens zag ik hem weer staan. Hij liep terug naar de bar, en ik dacht dat ik misschien iets van zijn drankjes te zijn vergeten. Maar nee, helaas hij was terug gekomen om te vertellen dat hij me een prachtige dame vond en me beter wou leren kennen. Ik bedankte hem vriendelijk en gaf hem dus weer de “ja sorry, ik heb een vriend”. Wat hij hierop terug zei was

“Maar morgen is het vaderdag, dus I can be your sugardaddy”.

image

Nou heb ik echt hele gekke versier-zinnen gehoord, maar deze was toch wel een van de meest vreemde ooit! Nee tuurlijk wil ik niet dat je me daddy bent, je bent misschien een paar jaar ouder dan ik. En thank god kan ik heel goed voor mezelf zorgen, thank you very much. Wie gebruikt ook nog de term sugardaddy? Een beetje teleurgesteld liep hij terug naar zijn vrienden en bleef ik in shock staan. Helaas spookt dit voorval dus de hele tijd door mijn hoofd en denk ik nu op vaderdag aan zijn gekke versierpoging.

Heb jij nog leuke vaderdagplannen? of ga je gewoon genieten van deze hopelijk droog blijvende zondag?

———
Squad Out.
peace