Heb jij de NTC+ (Nike+ Training Club) app ook op je telefoon? Ik heb er een gigantische haat/liefde verhouding mee. Aan de ene kant word ik super blij van dat ik heel (heel) veel gratis workouts van professionele atletes binnen handbereik heb. Aan de andere kant haat ik die app omdat, welk niveau ik ook kies, ik altijd binnen 5 minuten met een oververhit hoofd en buiten adem overweeg om op te geven.

De Hart Serena Workout

Nike+ Training Club heeft sinds kort een nieuwe workout aan hun programmering toegevoegd, ontwikkeld door niemand minder dan Kevin Hart en Serena Williams. We love ’em both, dus what’s not to love aan deze workout! De Hart Serena Workout is geclassificeerd als High Intensity, maar wel op Intermediate niveau dus ik zal ‘m zeker proberen 😉 Verder is ‘ie goed voor de kracht in je bovenlichaam, en, goed nieuws, duurt de workout maar een kwartiertje. Je hebt geen apparaten of andere equipment nodig. Na een start met squats, ga je over op hand-rows en (ulghh) heel veel burpees.

hart serena workout tough squad

 

Kijk om in de stemming te raken alvast dit korte filmpje over stretchen. Voel jij je meteen wat minder schuldig over dat je niet zo flexibel bent. En kun je even genieten van de kracht en mindset van Serena (en het gezeur van Kevin) 😉

 

Meer over de Hart Serena Workout vind je hier, of natuurlijk in de NTC+ app. Is het wat voor jou denk je? Trek een workout partner aan zijn of haar sportkleding en let’s do this!

———
Squad Out.peace