Lupita Nyong’o blijkt niet alleen fantastisch te kunnen acteren en een overall awesome person te zijn, maar ook nog eens te kunnen rappen. In een video die ze gisteren op Instagram plaatste om haar 3.000.000 (!) volgers te vieren gaat ze los op Nas’ New York State of Mind. Alsof de combinatie van een van onze favoriete actrices én een van onze favoriete rap nummers nog niet genoeg is, spit ze haar bars ook nog eens pretty flawlessly:

 

Zonder enige moeite rapt ze casually vanaf de achterbank over haar Lancôme campagne en haar constante money-making (“Disney on the books, so you know I stay paid”). Ook dropt ze haar nieuwe project Queen of Katwe, haar inzet voor natuurbehoud en het feit dat ze vier talen spreekt. We moeten er wel eerlijk bij zeggen dat ze deze lines niet ter plekke verzon; de tekst is geschreven door Miriam A. Hyman aka Robyn Hood, met wie Lupita aan Yale studeerde.

———
Squad Out.