Listen up ladies: er worden schrijvers gezocht. Tough Squad is een squad. Eentje waarvoor we zoveel mogelijk leden zoeken. Zoveel mogelijk vrouwen met zoveel mogelijk verschillende ideeën en blikken op de wereld. Verbonden doordat ze vinden dan het anders moet.

We dromen van een groep van 100 badasses die niet bang zijn om hun mening te geven, tegen heilige huisjes aan te schoppen, zich sterk te maken voor waar ze in geloven. En zo nu en dan (en hopelijk in de toekomst vaak!) Tough Squad ook willen vertegenwoordigen op events die wij voor je regelen, of waarvoor je jezelf naar binnen praat. Klinkt goed?

Stuur ons dan even een mailtje.

Dus:

  • Heb je interesse in maatschappelijke issues, sporten, diversiteit, cultuur en/of media?
  • Kan je goed schrijven?
  • Werk je goed zelfstandig en can you get things done?
  • Heb je ideeën voor interessante en/of hilarische artikelen of rubrieken?
  • Hou je ervan om je ongezouten mening te geven?
  • Kan je minimaal 2x per maand een stuk aanleveren?

 

Dan horen we graag van je op hallo@toughsquad.com. See you soon?

 ———
Squad Out.

PS: Op dit moment verdient Tough Squad precies 0 euro. Om die reden zijn we (nog) niet in staat om je te vergoeden voor stukken. We streven ernaar om dit in de toekomst wel te kunnen doen!

PPS: Voordat er verontwaardigde mannen berichten gaan sturen – Nee, we houden niet van discrimineren. Tough Squad is en blijft een platform wat er is voor vrouwen (op alle manieren waarop je vrouw kan zijn!) en alles waar zij tegenaan lopen in onze huidige maatschappij. We geven dus de voorkeur aan vrouwelijke, niet-standaard stemmen op de site. Ben je dat niet, maar heb je toch het idee dat je hier perfect bij past, dan zien we je berichtje tegemoet 🙂