Tough zijn is weten hoe krachtig je bent, sterk in je schoenen staan, maar ook je kwetsbaarheid durven te laten zien. Ook als je je in je eentje niet altijd even tough voelt: samen zijn we het sowieso.

Tough Squad is net zo divers en ambitieus als jij: want niet iedereen heeft maat 36 en een blonde paardenstaart. Je leven bestaat niet alleen uit sporten, alleen uit eten, of alleen uit je Facebook timeline. Je bent een combinatie van al die dingen, en meer. En wij zijn dat ook. Elke dag brengen we je nieuwe content over sporten, eten, de maatschappij en popcultuur. Omdat hoe jij met je lichaam en bewegen omgaat niet los staat van de heersende normen en vooroordelen. No-nonsense, zonder een blad voor de mond te nemen. Jij bent deel van onze Tough Squad.

About Tough Squad

Tough Squad staat voor:

 

– Diversiteit in afkomst, religie, cultuur en stijl
– Krachtige vrouwen in all sizes & shapes
– Body positivity
– Een positieve relatie met eten
– Ongecensureerde meningen

Contact

Wil je ons contacteren voor een samenwerking, een keer een stuk voor ons schrijven, of heb je andere leuke ideeën?

 

Stuur ons dan een mailtje op info@toughsquad.com, of een berichtje op Instagram of Facebook.

The Squad Leaders

Anneloes

Kritische idealist met een passie voor de wereld verbeteren, joggingbroeken, eten, hardlopen, yoga en slapen.

Lees alles van Anneloes

Jahmilla

Powerlady die een voorliefde voor hapjes en gin-tonics (bijna) moeiteloos combineert met een fit en stressloos leven.

Lees alles van Jahmilla

The Squad Members

Charisma

Charisma heeft een achtergrond in filmwetenschappen en is werkzaam als freelance producer, redacteur en researcher. Dansen en hardlopen laten haar hart sneller kloppen, both ways.

Lees alles van Charisma

Ashley

Een Bourgondiër met Indonesisch bloed. Werkt hard aan een positieve mindset met de bijbehorende ups & downs. Beginner in mindfulness en liefhebber van alles wat koolhydraten bevat.

Lees alles van Ashley

Laura

Uit de Zeeuwse klei getrokken, door het leven dartelende Amsterdamse met een voorliefde voor alles dat te duur, te ongezond of teveel moeite is. En puppy’s.

Lees alles van Laura

Lateesha

Een meisje met een passie voor fashion, sport, dieren en kunst. Houdt van quality-time met haar vrienden en familie (of met haar paard).

Lees alles van Lateesha